Home   Vacatures

Vacatures

NIEUWE Vacature

Kinderdagverblijf ’t Kuukske is op zoek naar een gemotiveerde verzorgd uitziende pedagogisch medewerkster. Het is belangrijk dat je je goed in de visie van ’t Kuukske kunt vinden. Via de website en de diverse downloads kun je lezen wat we hiermee bedoelen. We werken met weekthema’s en bedenken elke week leuke leerzame activiteiten voor de kinderen. Enige creativiteit is dus wenselijk. We proberen ons kinderdagverblijf zo schoon en netjes mogelijk te houden om een fijne veilige plek voor de kinderen te garanderen. Huishoudelijk werk hoort bij het takenpakket! Het is uiteraard noodzakelijk foutloos Nederlands te kunnen schrijven (en uiteraard ook te spreken). Ervaring met leiding geven is een pre.

Ben je in het bezit van een SPW 4 of pedagogiek/verpleegkunde/maatschappelijk werk ed. diploma en beschik jij tevens over de juiste kwaliteiten? Stuur dan een motivatiebrief met cv voorzien van pasfoto naar vaneijs@home.nl en we nemen zsm contact met je op.

Gemotiveerde vrijwilligster

Voor de ondersteuning van onze pedagogisch medewerksters zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrijwilligerster! Diploma SPW is hiervoor niet noodzakelijk, wel is het belangrijk dat je graag met kinderen werkt. Heb je interesse 1 of meerdere dagen in de week te komen helpen laat het ons dan weten!

Werkervaringsplek bij ’t Kuukske

KDV ’t Kuukske heeft weer een werkervaringsplek beschikbaar met mogelijk een betaalde baan in het vooruitzicht.  In deze tijd waarbij het vinden van een baan lastig is kan het goed op je CV staan om i.p.v een periode niet werkzaam te zijn geweest in de kinderopvang, blijk te hebben gegeven van motivatie en de wil om te werken in deze sector.

Dus beschik je minimaal over een SPW 3 diploma en spreekt de visie van ’t Kuukske je aan? Ben je zeer gemotiveerd in de kinderopvang te werken maar nog geen werk gevonden, neem dan via het contactformulier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Werkdagen uiteraard in overleg en gemiddeld 1 dag in de week voor een langere periode.